Playa del Inglesin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 7

Palveluiltaan hyvä hotelli parin korttelin päässä rannasta

Vieras    19.02.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Agaete Park

Hotelli oli kävelymatkan päässä kaikista kylän huvituksista. Agaete Park sijaitsi ison tien vieressä joten liikenteen äänet saattavat hiukan häiritä herkimpiä. Palvelu oli ystävällistä ja vuokrattava tallelokero huoneessa oli erittäin kätevä. Hotellin pari baaria olivat niin suomalaisia kuin voi olla :). Edullinen autovuokraamo sijaitsi samassa rakennuksessa.

Allas-alueelle paistoi aurinko aamusta asti mikä oli hyvä sillä huoneemme parvekkeelle paistoi ainoastaan päivän pari viimeistä tuntia.

Altaan vieressä oli laadukas ravintola.

Huoneemme kunto oli siisti ja siivooja kävi noin joka toinen päivä. Keitto-komeron kalustus oli modernia. Kiviset pinnat tuntuivat tosin äkkiseltään viileiltä ja helmikuun viileät yöt tekivät huoneista hiukka kosteita.

Mutta loppujen lopuksi, kaiken kaikkiaan, olen tyytyväinen hotelliin.

Arvosana hotellille:

matkalle lähdössä!!!

Vieras    10.02.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

jes!!lähdetään lauantaina 14.2 inglesiin:)toivottavasti se tuleva

perjantai 13 on päivä siinä missä muutkin :S

Hotellimme on farilaga....onko kellään kokemuksia siitä hotellista???

ihanaa:D

Vieras    10.02.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

matka oli ihana palmuja,aurinkoa,uusia kokemuksia sekä ihanaa ruokaa:Dmatka oli mitä ihanin.ei ollut mitään valittamista:)

retki

Käykää kameli- ja jeeppisafarilla. Elämyksiä parhaimmillaan ulkoilmassa.

ei hotelli

olin reissullamme kahdeksan vuotias joten en muista aivan tarkkaan kaikkea mutta sen muistan ettemme olleet hotellissa vaan se oli sellainen turisteille olevia asumuksia niinkuin yksikerroksisia rivitaloja taikka paritaloja. huoneistossa oli yksi huone ja avokeittiö/olohuone takapihalla pieni terassi. näiden asuinhuoneistojen väleissä oli sitten uima-altaita.

Paikallisbussit

Inglesistä pääsee kätevästi saaren muihin osiin paikallisbussilla. Aika hurjaa kyytiähän se on, ajavat hieman eri vauhtia kuin Suomessa, mutta turvallisesti päästiin perille. Kävimme Las Palmasissa ja matka maksoi yhdeltä hengeltä sinne 5.65 €. Joten ei paha hinta. Tuo siis yhden suunnan matka. Oman auton vuokrauskaan ei kallista ollut, mutta kun saavuimme Las Palmasiin ja näimme sen liikenteen, totesimme, että bussilla sinne meneminen oli viisas teko.

Meikit

Ostin Diorin luomiväripaletin, jossa 5 eri sävyistä luomiväsiä. Ja todellakin kannattava ostos, sillä Suomessa sama maksaa 20 euroa enemmän. Ripsivärin ostin myös ja sekin oli 10 euroa halvempi siellä. Suosittelen Fund Grube-ketjun kauppoja.

Ravintola Toro Negro II

Tämä oli toinen ravintola, jossa söimme matkamme aikana. Ihan hyvä ruoka ja palvelukin ok. Hinnat kohdillaan, veron näyttivät lisäävän hintoihin vasta laskussa eli ruokalistan hinnat eivät ihan pitäneet paikkaansa.

Restaurante Pizzeria Patio Canario

Tämä ravintola sijaitsee kadulla Avda Tenerife, Inglesissä. Lähellä suomalaisia baareja. Kivanoloinen ravintola ja ruokakin oli ihan hyvää. Annokset tosi suuria ja piti jättää aika paljon syömättä pihvistä. Leivitetyt pihvit varsinkin olivat todella suuria.

Tunnelmallinen ravintola, harmitti vaan kun palvelu huonontui sen jälkeen kun jouduin vaihdattamaan pihvini. Tilasin siis pihvini kypsänä, mutta se oli sisältä todella punainen. He tosin vain paistoivat sitä lisää, eivät tehneet kokonaan uutta. Mutta sen jälkeen meitä kohdeltiin todella tylysti. Kumma reaktio. Minä en tämän jälkeen halunnut sitten syödä enää siinä ravintolassa, harmitti kun meni pilalle se tunnelma ihanasta ja ystävällisestä palvelusta. Vaikka tosiasiahan on, että he ovat ystävällisiä vain siksi, että saisivat paljon tippiä. Olisi kiva tietääkin, kuinka moni heistä oikeasti pitää työstään ja nauttii asiakaspalvelusta.

Hotelli Caserio Azul

Tultiin yöllä hotellille ja kieltämättä vastaanotto näytti pieneltä kioskilta, kuten toinen samaan hotelliin tullut pariskunta totesi. Onneksi kuitenkin huoneisto osoittautui ihan siistiksi, mitä nyt haisi kamalalle tupakalle :(. Yöllä yritimme tuulettaa vähän, mutta matkaväsymys painoi ja oli mentävä nukkumaan. Petivaatteet haisivat tupakalle ja siihen hajuun heräili vähän väliä. Seuraavana aamuna kaikki petivaatteet tuulettumaan päiväksi ja saatiin suurinosa hajusta pois.

Huoneistosta oli upea näköala. Merelle näki tosi hyvin ja sitä olikin ihana ihastella. Ehkä jos sen joka päivä näkisi, tulisi siitä ihan tavallista, kuten kotona kun katselee koivuja. Vai olisiko se aina yhtä sykähdyttävää?

Vastaanotto oli auki miten sattuu ja ei oikein ottanut selvää, että milloin. Siivoojat tuntuivat siivoavan niin ja näin, löysimme useaan otteeseen lasinsiruja lattialta ja itse emme olleet hajottaneet sinne mitään. Miksi näissä hotelleissa ei käytetä imureita siivouksessa? Outoa...

Hotelli oli hyvällä paikalla kaupan ja rannan suhteen. Muillekin kaupoille oli ihan sopiva matka.

mukava

Hotelli Corona Roja

Korkea punainen rakennus. Ennakkotiedoista huolimatta koin sen rauhallisena ja mukavana. Siisti ja lämmin. Finmatkojen luokitus FF. Lähellä linja-autoasemaa ja uimarantaa.

hotelli

Asuimme viikon hotelli corona rojassa. Iso hotelli keskeisellä paikalla kapungissa. En kokenut rauhattomaksi ja oli siisti ja viihtyisä. Uima-allas alue siisti. tosin lasten allas joutui aikaisin varjoon ja siellä lapsia paleli.

kaupat

aiaiai    12.12.2008    Playa del Inglesin ostokset    Playa del Ingles

Joka kaupassa ja kappakeskuksessa suunnillen samanlaista tavaraa. Uimapukuja, t-paitoja ja hellevaatteita.

Agaete Park

Vieras    10.12.2008    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Agaete Park

Meille sattui aika pilvinen ja tuulinen ajankohta lomaillessamme viikon Playa Del Inglesissa. Huoneemme oli 5 kerroksessa,kapakoiden jne äänet kuuluivat, mutta korvatulpat takasivat ainakin minulle kohtuulliset yöunet. Huoneisto oli iso ja siivoaja kävi lähes päivittäin, että siistiä oli!!!

Onneksi oli lämmintä vaatetta matkassa sillä illalla ja yöllä ei muuten olisi tarennut. Vastaanotossa oli yksi erittäin hymyileväinen ja iloinen mies töissä, joka vielä lähtiessämme kurvasi pihalle autollaan ja huuteli "moimoit" Jäi hyvä mieli ;)

Lasten kanssa kaipaa kyllä vähän parempaa huoneistoa! Nyt olimme kahdestaan miehen kanssa...

Arvosana hotellille:

Walhalla

Kävin Pedron kuppilassa ja söin 8-lautasellista Ameriikan keittoa,tosi hyvää ja ravitsevaa.

T.Joni

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.