Playa del Inglesin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 6

Bungalow-hotelli

teuska    07.12.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2007 | Hotelli: Loa Arcos

Hyvä ja siisti bungalow hotelli lähellä Jumbo.ostoskeskusta Hotellissa lämmitetty uima-allas,iltaisin viihde esityksiä allas baarissa.Keskustan palvelut todella lähellä.Iso makuuhuone ja olohuone.

Arvosana hotellille:

Liberty

Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2009 | Hotelli: Liberty

Neljä kerrosta käsittävä hotelli keskustassa. Hyvin siellä nukutti ja oli uima-allas sitä tarvitseville. Allasbaarilla sai purtavaa pitkin päivää.

Arvosana hotellille:

Playa del Ingles

Vieras    24.11.2009    Playa del Inglesin ravintolat ja baarit    Playa del Ingles

oli mukava käydä Inglesissä viime kuussa lämmintä oli ja hotelli hyvällä paikalla keskustassa (sol Barbacan). Tuttuihin törmäsi Mummolassa ja Kuparipannussa.

Hauskaa oli myös illalla Apilaniityssä ja Mattia kuulemassa Matin ja Jopen paikassa.

Tirajanalla on muuten oikein hyvä ruokapaikka, missä voi syödä miten paljon vaan herkkuja ja jälkkäreitä, sen nimi on Cameleont. Se on kyllä paras. Kävimme myös Puerto Ricossa rannalla päiväretkellä omalla vuokra-autolla, sekä paikallisessa ruokapaikassa Ulvovassa Myllärissä, jossa myös mielettömän hyvät ruuat! Siellä myös suomalaisia artisteja käy esiintymässä.

Loma oli onnistunut kun oli verkkaisen mukavaa tekemistä ja nähtävää.

Shoppailinkin onnistuneesti juuri ennen kotiinlähtöä, vähän ennen Las Palmasia on outlet- ostosparatiisi, missä monia merkkiliikkeitä, kannattaa tämäkin käydä (Terrace).

"Laadukas,merenranta lähellä"

Vieras    17.09.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: IFA Continental Hotel

Olimme mieheni kanssa hänen 60-vuotisjuhlia karussa.hyvä hotelli lähellä merenrantaa. Kävimme kävelyretkillä Faron majakalla(7km matkaa,voi tulla taxilla pois jos ei jaksa kävellä) ja uimassa meressä. Siitä sopiva matka takaisin hotelliin,noin 300m. Missä myös iso uima-allas ja hyvät aurinkotuolit.Uimme myös siinä ja otimme aurinkoa.Ruoka puolihoidossa oli aamiainen(runsas ja monipuolinen) Sillä pärjäsi koko päivän.Illallinen puoli 7 eteenpäin kuului puolihoitoon.Täytyy kehua oikein,että niin hyvää ruokaa harvoin on matkoilla saatu.Ruoasta voi antaa 5tähteä. Nam,nam.Jos nyt puutetta siitä hakisi ,ehkä minä kaipasin kalaruokia enemmän.Mutta mieheni ei syö kalaa ,hän oli vaan tyytyväinen,oli lihaa ja kanaa enempi. Kasvikset oli kyllä maukkaita myös.Hotellissa oli myös iltaohjelmaa ravintolassa.Ja sijainti hyvä,liikenne melu ei kuulunut liikaa ,vaikka oltiin kesk,tuntumassa.Olemmekin jo varanneet matkan marrakuuksi 2009 samaan hotelliin.

Arvosana hotellille:

Kahvinkeitin

Vieras    06.08.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Walhalla

Hei te kaikki jotka olette olleet hotelli Walhallassa Inglesissä! Oliko huoneistoissa kahvinkeitin? Vaikka en kauheita vaadi viikon lomalta, niin kahvi on meikäläiselle ihan numero uno, en voi olla ilman. Espanjalainen kahvi on taas jotain sellaista, mitä ei sanoin voi kuvitella ja jätän kyllä juomatta suosiolla. Eli kun aina otan kotoa kahvipaketin mukaan, niin täytyykö minun varautua keittelemään suppilolla tai vast., vai onko niissä keitin varusteena? Kertokaa kaikkea muutakin tästä kyseisestä hotellista ja ympäristöstä. Tää kiittää jo kahhiasti näin etukäteen.

Arvosana hotellille:

Ei niin paha

Ite kävin Playa del Inglesissä maaliskuun puolivälissä. Voisin veikata, että just silloin on hyvä aika siellä päin vierailla. Sielläkin on kevät ja nätin vihreää. Ilmat oli suotuisat, suomen kesän lämmöissä. Viikon aikana oli pari puolipilvistä päivää ja vissiin kerran sato. Merivesi oli aika viileetä vielä, mutta kivoissa aalloissa hyppely sai tottumaan siihen :) San Fernandon markkinoilla kannattaa käydä, sieltä saa peruskrääsän lisäks muutakin. Jos osaa ja jaksaa tinkiä niin hintoja saa aika paljon alaspäin.

Suomibaareja löytyy, mutta suomalaisia "keihäsmatkarellestäjiä" yllättävän vähän. Karaokea pääsee laulamaan sekä suomalaisissa että irkkuympyröissä jos nyt tarve vaatii :)

Hotellimme oli Las Brisas, bungalow-tyyppinen huoneistohotelliratkaisu. Huoneistot ei ollu erillään toisistaan, mutta silti sai olla ihan rauhassa. Respa oli auki tiettyinä aikoina, ja henkilökunta oli todella ystävällistä. Uima-allas ja sen ympäristö siivottiin mielestäni joka päivä, huoneissa siivous oli harvemmin.

Uusi yökerho suomalaisille!

Loppukesästä avataan Green Filin alakertaan suomalainen yökerho ja sinne tulee eläväämusaa, sekä muutenkin reipas meno!

Kannatta poiketa ja sitten vierellä on Agaeteparkin alakerrassa Alepubi.

ostokset

alli60    14.04.2009    Playa del Inglesin ostokset    Playa del Ingles

Jos menet ostoksille on siellä kaupoissa samanlaisia tavaroita kuin meillä, hinta riippuu laadusta.

ranta

Jos haluat patikoida Inglesissä kannattaa kysyä oppaalta neuvoa.

Palmitos Park

Kävimme Palmitos Parkissa lomamatkallamme Play del Inglesissä. Käynti oli erittäin miellyttävä. Menimme paikalle taksilla välillä erittäin kapeaa ja mutkikasta tietä pitkin. Tien molemmin puolin oli korkeita vuoria eli tie kulki solassa niiden välissä. Perillä oli katseltavaa vaikka lippujen hinnat olivat mielestämme aika kalliit (aikuiset 23 €). Puistossa sai itse ottaa kuvia ja mekin otatimme kuvan papukaijojen kanssa.

Puistosta siis löytyi kaktuksia, orgideoja, perhosia, lintuja, apinoita ja matelioita.

Mielestäni ihan kiva paikka käydä myös aikuisille.

Play del Ingles Barbados

SLAP    09.04.2009    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Barbados

Saavuimme juuri Play del Inglesistä viikon lomalta. Hotellinamme toimi huoneistohotelli Barbados. Osittain hieman kulunut mutta meidän tarpeita vastaava. Sijainti paikka kun on lähellä keskustaa niin ääni kuului ympäri vuorokauden, öisin joskus härtsevästikin. Muuten olimme tyytyväisiä allasosastoon,vastaanottoon ja muuhunkin. Tilaa huoneistossa oli tarpeeksi kolmen naisen käyttöön kun on kaksi makuuhuonetta. Voin suositella hotellia muillekin

Arvosana hotellille:

lentomatka

Jos haluat mahdollisimman tasaisen lennon valitse Finnair.

uskomatonta musiikkia

Baareissa kuulee monenlaista musiikkia.

Playa Del Inglesissä on iltaisin rauhatonta!

Vieras    21.03.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

Hei.Olen ollut itse parisen kymmentä kertaa playa del inglesissä ihan keskusta jossa sijaitsi hotellini ja voin vain sanoa etttä kyllä sitä siellä yöelämää riittäää ja minusta se ei olenkaan paha asia vaikka siellä on vilkas yöelämä koska jos jotkut tykkää sellaisesta niin voin suositella lämpimästi Inglesiä.Playa Del Ingles on aika hinta laadultaan kallis ja marketit vetävät hintojaan korkeiksi koska Inglesissä on paljon turisteja ja hotelleja

karmea loman aloitus!!!

Vieras    01.03.2009    Playa del Inglesin vaarat ja ongelmat    Playa del Ingles

Muuten loma meni hienosti, paitsi ensimmäinen yö, jolloin hotellimme edessä olevassa yksityisasunnossa räjähti kaasupullo. Räjähdys tapahtui n. puoli kahdelta yöllä ja luulimme ensin että meidän hotelli palaa. Kun katsoimme ulos ovesta, näkyi vain liekkejä. Hotellimme evakuoitiin ja seisoimme kadulla yöpaidat päällä melkein kaksi tuntia. Kun palomiehet olivat saaneet liekit sammutettua pääsimme takaisin hotelliin. Ei kyllä oikein uni tullut sinä yönä enää:( Yksi ihminen siinä oli loukkaantunut mutta pahempaa ei onneksi sattunut..

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.