Playa del Inglesin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 4

Todella alaarvoinen

Vieras    02.04.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Agaete Park

Meillä oli oikein kauhistus tämä hotelli.Siellä ei toiminut oikeastaan mikään.

Sotkuinen,huonosti siivottiin.Tyynyt oikeita möykkykasoja,lakanat vanhoja,joista näkyi läpi,peitot pöllyisiä ja likaisia.

Sohvassa rikki kulunut päällinen,jääkaappi kyllä toimi,mutta pakastinlokero oli aivan umpijään peitossa.

Eka kerros,todella kylmä,aurinko ei paistanut koko päivänä sinne.

Vesivahinkoja katossa.

Tulin heti loman alussa kipeäksi siellä,angiina,sekä allergisia oireita,kun oli niin pölyinen.

Oltiin 2 viikkoa,mutta vaihdettiin omalla kustannuksella hotellia,kun aurinkomatkat eivät suostuneet maksamaan vaihdosta aiheituneita kuluja.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen ja erittäin siisti

Vieras    28.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: SOL BARBACAN APARTMENTS

Olemme 50 vuotias pariskunta ja olimme neljättä kertaa kyseisessä hotellissa. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja aamupala erittäin runsas. Makuuhuoneet sijaitsevat uimaaltaan puolella joten yöllä on hiljaista ja saa hyvin nukuttua. Siivooja käy njoka päivä siivoamassa viimeksi kylpyhuoneen ikkunan lukko oli rikki joka korjattiin heti huomautettuamme asiasta. Emme keksi hotellista mitään negatiivista ellei hiukan kallista nettiyhteyttä oteta huomioon. Lähellä hyviä ruokapaikkoja meidän mielestä yksi parhaimmista on El Duke.

Arvosana hotellille:

Vanha, mutta toimiva

Vieras    17.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Marieta

Hieman kulunut, johtuu varmaan monista tyytyväisistä asiakkaista...

Henkilökunta ystävällistä, tervehtivät iloisesti, siivous toimii

Ruoka hyvää

Päivisin erilaisia kilpailuja, joogaa, tanssi-kursseja, espanjan kielen opetusta etc.

Iltaisin, ei tosin joka ilta sai katsella paikallisten artistien esityksiä

Ihan hyvä paikka kallistaa päätään tyynyyn, reissujen jälkeen,,,

Arvosana hotellille:

Hyvän hotellin...alakerta!

Vieras    13.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Erot tämän tason hotellien tähdistä syntyvät kävijän omissa silmissä. Aikas pienet ovat erot. Mutta Green Fieldin alakerta, eli Mulligans-Pub, on käymisen arvoinen. Se on yksi parhaista mm skotti-,irkku tai kantrimusiikin paikoista Inglesissä. Bändi aloitti n. 7 vuotta sitten mahtavana 7 solistin ryhmänä ja on jatkanut hyvää meininkiä Kevinin ja Ollien toimesta. Eihän se lasten paikka ole, mutta käykääpä ihmeessä. TV:n Idols kisoihin verrattuna täytyy todeta vain, näähän ovat Muusikoita! -Suomenkielen suosijoille sanon; paikan pääkieli on englanti, paikan baarin tiskiltä saa virolaistarjoilijan tuomana mehunsa ainakin neljällä kielellä. Kevin ja Ollie huikkaavat todella iloisesti tervehdykselle: Hölökyn kölökyn. Jos olette käyneet viidesti Green Fieldissä, niin poiketkaapa kuudennella visiitillä Mulliganissa.-Kuparipannusta siirtyisin tutustumaan "Mummolan" seinän ja sermin takana olevaan ruokapaikkaan El Duke. Odotan innolla vertailua Pannuun. Aika usein on ollut itse Kuparipannun tekijöitäkin näillä palstoila kertoilemassa "kokemuksistaan". Ei mene enään edes humoorin puolelle. Kierrellään hiukka suomalaiset, ei soo häpeä.-Odotellaan innolla huhtikuuta!

Arvosana hotellille:

Hyvä paikka

Vieras    05.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olemme olleet hotellissa 5 kertaa ja voin suositella kaikille.Emme istu alabaarissa joten en siitä osaa sanoa mitä kieltä henkilökunta siellä puhuu.

3v Espanjan luvulla kyllä pärjää kielen puolesta ja sanakirja vielä mukana niin palvelua kyllä saa.Jopa paistinpannunkin saa uuden kun osaa pyytää.

Kierrämme yleensä syömässä useissa paikoissa ja lapsiperheiden(pojan)kokemus Kuparipannusta 2010 joulukuussa oli täydet 10+,mukana 1,9kk ja 4v.Sanoisin vielä että ovat varsinaisia ruokapaikkojen käyttäjiä.Mukana oli myös toinen kulinaristi-perhe lapsineen ja kiitokset sille kokille olivat erikoisesti käyneet sanomassa.Joten .....

Green Fieldin uima-altaalla on aivan mukava kölliä.Suosittelen.En ole edes varkaisiin törmännyt,olisko tuo ukon 190cm niille joku pelotus....

Arvosana hotellille:

..mikähän on suomen mielinen..?

Vieras    03.01.2012    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Olipa erikoinen määritelmä suomalaisuudesta. Oikeastaan eikös sellainen matkailija häpeile juuri kansallisuuttaan, joka hakeutuu paikkoihin, joissa löytyy tukea suomalaisuudelle. Lähellä pitää olla paikka,jossa suurin osa solkkaa suomea. He. Ingelisissä lukuisia kertoja käyneenä ei tule kyllä vilkaistua palveluiden kotimaisuutta. Häpeilemätön suomalainen käy missä haluaa. Miksi lentää 4500 km löytääkseen hotellin, jossa pärjää suomella tai ruoka kiikutetaan pöytään turisemaalla kyseessä olevan läskisoosi. Tanssipaikan nimi lienee Apilaniitty ja murkinointia paikassa Kuparipannu. Tuloksena humppaa tai hyvin suolaista ruokaa. He, ylpeile siinä sitten toisille suomalaisille.

Arvosana hotellille:

Paras suomen mieliselle henkilöille joka ei häpeä suomalaisia ja suomalaisuuttaan!

Vieras    28.12.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Green Field

Kaikki oli niin kuin toivoisi olevan lomalla. Hotelli parhaimmalla paikalla mitä voi vain toivoa .Olin hotellin 7:ssä kerroksessa, aurinkoa sain koko päivän parvekkeeltani. Vaikka olin yksin matkalla, ei tullut aika pitkäksi kun näin parvekkeeltani kaiken mitä lähiseudulla tapahtui. Meno paikat ,suomalaiset oli vieressä. Ei tarvinnut pelätä" Mustia" naisia jotka yritti yö hämärässä ihmisiä ryöstää. Valitettavasti monelle kävi" huono tuuri". Mutta miun "koti" oli lähellä, Näin pelastuin. Jos haluaa että on kiva kun on muitakin suomalaisia hotellissa niin tämä on oikea hotelli. Hotellin henkilökunnassa on myös suomea puhuva erittäin ystävällinen mies henkilö! Joten ongelmia ei tule vaikka taidat vain Suomen kielen. Huom! Varasin huoneen Hotellien varaamosta suoraan! Ja ostin lennon erikseen.

Arvosana hotellille:

Surkeaa toimintaa henkiökunnalta

Vieras    12.12.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Aparthotel Marieta

Surkea huone, jonka vaihtaminen oli elämää suurempi tehtävä, vaikka tilatessa oli pyydetty merinäköala. Henkilökunta siirsi vastuuta päivästä toiseen eri henkilöille. En todellakaan suosittele !

Arvosana hotellille:

MUMMON KYLJESSÄ !

Makuasiahan se, mutta kotimaisen Mummelin sermin takana on ruokapaikka EL DUKE. Mielestäni se on Inglesin ykköspaikka, ehkäpä paras. Vanhaa rekkamiesten vinkkiä noudattaen; jos paikkaan on jonoa, sinne "muusille". Täynnähän se on joka ilta. Jos on lennellyt 3500km, en välttämättä etsi ensimmäisenä, mistä Härmän valmisteita löytyy. Keittokirjakin on tehty siellä, ennen kuin lukutaito tuli Suomeen. Soppii kokkeilla El Dukea.

A la Mummo

Yllättävää kyllä, tästä suomalaisesta ravintolasta saa uskomattoman tasokasta ruokaa, ja aivan mielettömän hyvää. Hinta ei laatuun nähden ole paha ja tarjoilijat ovat ystävällisiä. Yleensä kierrän suomi-paikat suht kaukaa mutta tänne kannattaa herkkusuiden ehdottomasti suunnata. Sijaitsee lähellä ravintola Kuparipannua, Roque Nublo-rakennuksen alakerrassa.

Kaikki oli vähän pielessä

Vieras    12.10.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Agaete Park

Tapahtui tosin jo lähes kaksi vuotta sitten: Agaete Parkissa oli ihan ystävällinen henkilökunta. Mutta siihen plussat loppuivatkin. Emme osanneetkaan odottaa hotellilta ihmeitä, sillä se sijaitsi keskustassa hyvien hotellien ja uima-altaiden sekä ravintoloiden vieressä, mutta jotain sentään olisimme kaivanneet.

Tuloiltana olimme perillä noin kello 23. Ensimmäiseksi huoneistomme lukko oli rikki, ja sen vaihtamisessa vierähti tunnin verran, lukon vaihtanut vanhempi mies ei osannut sanaakaan englantia emmekä me tietenkään sanaakaan espanjaa.

Yksi huoneistomme kolmesta patjasta oli aivan rikki, sen keskellä oli syvä kuoppa, jossa tyttäremme nukkui. Leivänpaahdin oli rikki koko loman ajan. Kylpyhuoneen lämminvesisäiliöstä vuoti vesi lattialle. Parin päivän kuluttua lomamme alusta menikin sitten jääkaappi rikki ja sieltä tuli tietysti vedet lattialle. Saimme ajastaan uuden jääkaapin, mutta kukaan ei kysellyt, miten jääkaapissa olleille ruuille kävi, kun kaappi olikin lämmin.

Itseäni vähän sapettaa, kun ei tullut otettua loman jälkeen yhteyttä matkatoimistoon ja reklamoitua näistä "pienistä puutteista". Toisaalta, emme kuulleet öisin melua huoneisiin ja parveke oli ihan hieno, näköala tosin vain jonnekin takapihalle.

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli lähellä rantaa ja keskustaa

Vieras    05.08.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: IFA Continental Hotel

Hotellin yleiset tilat olivat siistit ja jopa yleelliset marmorilattioineen. Uima-altaat ja allasalue yleensäkin oli aivan loistava baareineen ja aktiviteetteineen. Lapsille oli myös oma allas ja vesiliukumäki.

Ravintola oli hotellin parasta antia, sillä jokaisena päivänä seisovan pöydän teema muuttui ja tarjonta oli yltäkylläistä.

Huoneet hotellissa oli pääsääntöisesti vain yön yli nukkumista varten ja parasta huoneessamme olikin merinäköala ja aamuaurinko. Meidän huoneemme oli kuitenkin siisti ja siivoja kävi joka päivä. Lakanat vaihdettiin kaksi kertaa viikon aikana.

Hotellissa selviää hienosti jos osaa vähänkin englantia,saksaa tai espanjaa. Suomeksi palvelua ei saanut, mutta sepä ei minua haitannut.

Ainoa häiritsevä puute mielestäni oli että huoneissa ei ollut jääkaappia. Eräs tuttavani moitti myös hotellin takapihan puolella olevien huoneiden meluisuudesta, sillä läheltä menevän moottoritien äänet kuului sisälle jos ikkuna oli auki yöllä.

Allinclusive kannattaa ottaa tässä hotellissa, sillä juomat muuttuvat ilmaisiksi ja aamiaisen ja päivällisen välillä on tarjolla välipalaa (hampurilaisia, hedelmiä jne.) Lapsiperheille tämä hotelli sopii mielestäni todella hyvin.

Tämä on ensimmäinen hotelli johon olen päättänyt palata toistekin.

Arvosana hotellille:

Ihana bungalow-hotelli

muus    10.06.2011    Playa del Inglesin hotellit    Playa del Ingles
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2005 | Hotelli: Las Brisas

Hotelli on todella hyvällä paikalla, lähellä kaikkea. Läheisen ostoskeskuksen ja diskojen äänet saattavat kuulua huoneistoihin, mutta meille ei kuulunut mitään. Huoneet olivat siistissä kunnossa, ja meillä oli oma pieni terassi. Siitä oli näkymä suoraan altaalle. Meren rantaan ei myöskään ole pitkä matka. Huoneissa on omat keittiöt, joissa itse kokkailimme aina aamupalat ja joskus ruokaakin.

Arvosana hotellille:

Ratsastusretkiä Happy Horse-talleilla

Kävimme siis marraskuussa 2010 testaamassa kyseistä paikkaa. Esite oli hotellin aulassa, ja varasin respasta tämän retken. Hintaa taisi olla jotain 45-50€ per henkilö. Happy horsen omistajanainen (saksalainen nainen, en muista nimeä) tuli hakemaan meidät autolla hotellilta ja mukana oli yksi asiakas, jonka hän oli noutanut jo aiemmin. Ajoimme tallille ja hän kyseli ratsastustaitojamme matkalla. Meitä oli siis vuoristoon lähtiessä neljä, me asiakkaat plus opasmies. Vaihdoin aika alussa hevosia hänen kanssaan, sillä en saanut omaa karvaturpaani oikein yhteistyöhön kanssani :D Retki kesti n.2h ja menimme kyllä varsin hurjaa kyytiä pitkin vuoristoteitä, että vauhtia ei ainakaan puuttunut! Oikein miellyttävä kokemus kaikenkaikkiaan. Hevoset olivat hyvinhoidettuja ja hyväkuntoisia. Tallille palattuamme saimme vielä vesipullot, ja sitten nainen heitti meidät takaisin hotellille. Suosittelen lämpimästi ratsastuksesta pitäville (ja varsinkin vauhdikkaista kyydeistä).

Ravintola Las Camelias

Buffet-ravintola, jossa on tullut vierailtua monet kerrat. Aivan mielettömän hyvää ruokaa! Jälkiruokapöytä vetää vertoja ruotsinlaivojen seisovien pöytien jälkkäreille! Kokki grillaa haluamasi lihat sille kypsyydelle, jota pyydät. Hintakaan ei muistaakseni kovin suolainen ollut ja taatusti joka pennin väärti. Sijaitsee lähellä Yumbon ostoskeskusta.

Oletko vieraillut Playa del Inglesissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.