HOLLYWOOD MEDIA HOTEL

KURFUERSTENDAMM 202, 10719 Berlin
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

8.0

Hinta / yö alk.

129 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

HOLLYWOOD MEDIA HOTEL kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti hotelli

Vieras    26.04.2014    Berliinin hotellit    Berliini
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: HOLLYWOOD MEDIA HOTEL

Siisti hotelli. Ystävällinen henkilökunta.

Hyvä aamiainen; kolmea sorttia mehua, vesipulloja, tomaattimehua, pullaa ja kakkua, sämpylöitä ja leipää monen sorttista, voisarvia, makkaroita ja juustoja, keitettyjä munia/kokkelia, nakkeja, pekonia, jogurttia monta laatua ja hedelmäpaloja, mysliä ym.

Huomasimme ainakin kolme ruokakauppaa aivan lähellä. Yksi aivan samassa talossa sivukujalla ja jota vasta päätä toinen ja yksi kudamilla tien toisella puolella vähän matkan päässä.

Hotellin lähellä kudamilla melkein kaikki kaupat kalliita jotain Burberryä, Cuccia ym. kalliita merkkejä. Hotellin vieressä kudamilla on bussipysäkki josta menee bussi suoraan esim. Karstadtin eteen jonka vieressä on myöskin C&A-kauppa. Bussilla pääsee myös suoraan Kadewen melkein oven eteen. Hotellin edestä lähtee myöskin kiertoajelubusseja. Karstadt-kaupan yläkerrassa oli mainio Lebuffet-ravintola josta voi valita mieleisensä syömisen eli vähän niin kuin seisovapöytä ja kassalla ruoka punnitaan ja maksetaan sen mukaan. Sama ketju taisi olla Kadewen yläkerrassa. Tosin Kadewessa käydessämme se oli tupaten täynnä ja Karstadtilla ainakin iltapäivästä mahtui hyvin sekaan;) Kadewella tarjonta oli kylläkin paljon runsaampi äkkisältään katsottuna.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.