Puerto Ricon matkakokemukset ja vinkit: Sivu 4

Hyvä iltadrinkkipaikka ostarilla

Vieras    05.07.2009    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Erinomainen iltadrinkkipaikka Puerto Ricon ostarilla 3. kerroksessa on Sun Spot. Edulliset hinnat ja ystävälliset omistajat Yvonne ja Peter.

Kaupunki yleenså

teerimäki    19.05.2009    Puerto Ricon nähtävyydet    Puerto Rico

Täysin turisteille rakennettu kaupunki. Siisti ja rauhallinen. Uimaranta vaatimaton. Onneksi hotellissa hieno allas. Lapsiperheet näyttivä myös viityvän siellä.

Karaoke

Pappa Tunturi baarissa hioeman uusittu kalusto ja muutenkin mukava meininki alkaa taa ensikuun alussa ja sitten siellä on karaoke iltojakin.

Ostoskeskuksen paras ruokapaikka

Vieras    20.04.2009    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Tulimme perjantaina Puerto Ricosta ja ostoskekuksessa löytyy todella hyvä ravintola nimeltään EL VELERO. Kannattaa käydä siellä. He käyttävät oikeita servettejä, palvelu pelaa ja erittäin ystävällistä henkilökunta. Hintakin oli ihan kohdallaan. Kannattaa käydä!

vatsataudit

Vieras    04.03.2009    Puerto Ricon vaarat ja ongelmat    Puerto Rico

Olimme vuosi sitten Puerto ricossa ja siellä jylläsi vatsatautiepidemia olemme olleet 8 kertaa ja nyt lähdemme parin päivän päästä taas viikoksi. Viime vuosi meni mönkään toinen viikko kipeenä ja kuumeessa naapurit saivat kotona salmonella lääkityksen. onkohan tauti siellä vielä voimissaan. Kato ihmisistä oli Ulvovassa myllärissäkin jossa sanottiin että epidemia näkyy heilläkin. Harmittaa kun aina on pidetty paikkaa suht luotettavana ruuan suhteen mutta nyt olemme hieman varullamme. eli käsihygieeniat ja maitohapot on mukana ym:t mitä thaimaassakin.

Jack daniels

Vieras    02.03.2009    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Jack daniels on loistava baari, jossa on hauska henkilökunta. Hintataso oli melkein sama kuin Suomessa, mutta Puerto ricossa kaikki baarit ja ravintolat ovat suhteellisen kalliita. Jack danielsin viereinen ruokapaikka (jonka nimeä en muista) oli myös hyvä ja erittäin lapsiystävällinen.

Suomipaikoista

Vieras    30.01.2009    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Puerto Ricossa on todellakin muutama kiva Suomi-paikka jossa olen poikennut.En tiedä ovatko ainoat tässä kylässä. Ulvova mylläri ja Pappatunturibaari olivat mukavia paikkoja poiketa ja lepuuttaa omia korviaan ja kielenkantojaan. Sai puhua omaa kieltään vaihteeksi. Näin porukan ainoana kielitaitoisena alkaa jatkuva toisten puolesta tulkkaaminen ym. välillä rasittamaan mutta on toki välillä kiva oikein rupatellakkin jonkun paikallisen kans muustakin kun tuotteiden hinnoista. Suomipaikoissa kielitaidottomat matkakumppanitkin rohkaisevat itsensä ja rupattelevat ventovieraiden kanssa ja itse voin olla vaikka hiljaa... Puerto Rico, täältä tullaan 4.2.-09 ja toivottavasti viihtydään yhtä hyvin kun viimeksi.

irkku-baari ostoskeskuksen päässä (2krs)

erittäin halpaa juotavaa ja hyvää menoa..karaokea saa laulaa jos haluaa..siellä se kaljakin makso 80 senttiä tuoppi..eli ihan pienellä budjetilla saa jo pään täyteen jos on siis tarkoituksena se.eikä kukaan tullut repimään väkisin sisään baariin mikä puerto ricon usean baarin edustalla on hyvinkin tuttua..eli suunnatkaa sinne te kaikki oluen ystävät..ja se olutkaan ei ollut yhtään pahan makuista mitä jotkut on valittanu...mulla se pääasia siellä baarissa on että kuhan päässä alkaa helisee :)

suosittelen siis köyhille ja miksei kaikille riku rikkaillekin.

Hyvä ruokailupaikka

Vieras    26.12.2008    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Olimme marraskuussa Puerto Ricossa viikon ajan.Kävimme syömässä Ulvovassa Myllärissä useamman kerran.Ruoka oli hyvää ja annokset tarpeeksi isoja.Sousittelen tätä paikkaa.

Ulvovalle Myllärille!!!!!!!!

Kyllä tarkoitin että on parempi tutustua vieraisiin keittiöhin ja nauttia suomalaiset ruuat kotimaassa, jos vain uskaltaa, mutta on monia jotka ei,ehkä kielitaidon tai jonkin muun syyn takia mene muualle kuin suomalaisiin ruokapaikkoihin!

Kyllä näissä paikallisissa on oikein hyvät ruuat ja annokset on myöskin isoja ja varsin edullisiakin. Kaikki kalaruuat on hyvin herkullisia ,sekä erilaiset meren antimet.

Pitää uskaltaa kokeilla muutakin kuin läskisoosia ja pottuja!

Pitzzerioita on suomessakin joka nurkalla.

Ulvova mylläri

Vieras    16.12.2008    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Vaikka ulkomailla ollaan, niin en ymmärrä, miksi toiset vierastavat suomalaisia ruokapaikkoja. Kävimme Ulvovassa myllärissä syömässä, ja voin sanoa, että niin hyvää ja täyteläistä pizzaa en ole Suomessakaan saanut. Myös muiden ruokailijoiden ruoka oli hyvää ja todella isot annokset. Suosittelen!

aurinko on aamulla toisella sivulla.

sulkis    16.12.2008    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Kun haluatte aamu-auringon niin valitkaa länsi sivu. Itse olen täällä itäpuolella ja varsin korkealla, saa muuten hyvää kuntoilua, kun ravaa raput ylös ja alas. En ole nähnyt oikein suuresti suomalaisista paikoista tällä palstalla, joten ajattelin mainita yhden pakollisen ,nimittäin " TUNTURI baarin" on kauppakeskuksen yläkerroksella Spar kaupan yläpuolella jasiellä voi ottaa vaikka pienet paukut tai kupin kahvia. Toinen on tuolla aivan meren rannassa ja siellä saa myöskin ruokaa "Mylläri" ja kuitenkin suosittelen KÄYTTÄKÄÄ PAIKALLISTA keittiötä, sillä kotimaisia ruokia saatte aivan tarpeeksi kotimaassa! Liikkukaa paljon ja rannathan ovat tosi hienot täällä aivan vieressä on Amadores joka on tosi hieno ranta .

Raahatkaa nämä kotoa!

piisku    16.06.2008    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Puerto Ricossa oli niin tuhottoman kallista, että ottakaa neuvosta vaarin ja ostakaa ainakin seuraavat tuotteet kotoa mukaan otettaviksi: Shampoo ja hoitoaine, hiuslakka, vedenkestävän meikin poistoaine, neula ja lankaa, pienet sakset, muotovaahdot jne....

Ja varabikinit tai vaikka kahdet. Minulla meni kahdet bikinit matkalla rikki ja tuli kalliiksi ostaa paikan päältä sellaiset. Ja ylläri pylläri.. nekin meni hajalle. Myös yhdet kengät hajos. Uskomatonta!!!! epäilen ihan vaan sitä ilmastoa, mutta tiedä häntä.. Ehkä oli vaan ns. bad karma...

Toisaalta: Parfymeriatuotteet on edullisia ja niitä kannattaa ostaa surutta!!! Itse ostin vissiin kymmenkunta putelia tuoksuja. Osa lahjaksi ja osa itselle. TAIVAS siinä mielessä koko saari.

Merinäköala parvekkeella

Juzzi66    14.06.2008    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: Riu Vistamar

Hieno hotelli jossa oli meillä merinäköala parvekkeella,siisti ja ystävällinen palvelu.Huoneessa oli oma pieni kassakaappi johon sai jättää rahat ym.muut arvoesineet.Ruoka oli todella hyvää ja kun meillä oli täyshoito niin oli mukava kokemus ku sai vain ite hakea millon mitäkin...:))

Arvosana hotellille:

Riu Vistamar

Juzzi66    14.06.2008    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Puerto ricossa hotellimme oli vistamar,oli erittäin siisti ja ystävällinen palvelu ja meillä oli täyshoito.Ruokaa oli kylläkin liikaa eikä ollut näläkä mutta ne antimet oli todella hyviä eikä kaikkia kerennyt maistamaan

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.